REGJISTRIMI I FLAMURIT PER ABU DHABI PER BARKA

447 Broadway, 2nd Floor Suite #705, Nju Jork, Nju Jork 10013, Shtetet e Bashkuara
Mon-Diell: 08.00 - 18.00
main-banner-dubai

REGJISTRIMI I FLAMURIT PER ABU DHABI PER BARKA

RENDOS TANI
EKSPLORONI SH SERRBIMET

RENDOS TANI

Ne jemi duke punuar në marrjen e këtij regjistrimi të flamurit në një të ardhme të afërt.

Background

Regjistroni jahtin tuaj nën flamurin e Abu Dhabi

Background

Regjistroni tenderin tuaj nën flamurin e Abu Dhabi

RENDOS TANI
+1 646 971 1785

RENDOS TANI

Ne jemi duke punuar në marrjen e këtij regjistrimi të flamurit në një të ardhme të afërt.

Background

Regjistroni jet-skit tuaj nën flamurin e Abu Dhabi

RENDOS TANI
EKSPLORONI SH SERRBIMET

RENDOS TANI

Ne jemi duke punuar në marrjen e këtij regjistrimi të flamurit në një të ardhme të afërt.

Regjistrimi i flamurit të Abu Dhabit

Pse duhet ta regjistroj varkën time nën flamurin e Abu Dhabi?

rc-abu-dhabi
Përdorimi Personal ose Privat

Përdorimi Personal ose Privat

Ju mund ta regjistroni varkën tuaj në Abu Dhabi me emrin personal ose të kompanisë

Vlefshmëria

Vlefshmëria

Regjistrimi është i vlefshëm për 1 vit. Ne ofrojmë rinovime të lehta.

Çmim të ulët

Çmim të ulët

Regjistrimi i varkave me çmim të ulët për anije, tenderë dhe jet-ski nën flamurin e Abu Dhabi.

E vlefshme kudo!

E vlefshme kudo!

Flamuri i Abu Dhabit njihet si një anije e vlefshme në mbarë botën

Në dispozicion për 5-7 ditë!

Në dispozicion për 5-7 ditë!

Ne do të bëjmë regjistrimin tuaj të përkohshëm brenda 5-7 ditësh dhe do të jetë i ligjshëm për t'u përdorur tashmë

Vlera e rishitjes

Vlera e rishitjes

Varkat e regjistruara janë zakonisht më të vlefshme dhe më të lehta për t'u shitur sesa ato të paregjistruara

Privat, Bareboat & Tregtare

Privat, Bareboat & Tregtare

Ne mund ta regjistrojmë varkën tuaj si përdorim privat, barebar dhe komercial.

Privat, Bareboat & Tregtare

Licenca për pika

Ne mund të organizojmë licencën për ju

single-img
RRETH NESH & ÇMIMI

Lërini profesionistët të kujdesen për regjistrimin tuaj.

Lejoni stafin tonë shumëgjuhësh në Abu Dhabi të kujdeset për regjistrimin tuaj të përkohshëm në vetëm 5-7 ditë. Ne kemi ndihmuar qindra njerëz që të regjistrojnë varkën e tyre në Abu Dhabi dhe të kenë kontakte të mira me autoritetet lokale të cilat janë të vendosura afër qoshes.

Çmimi

Çmimet tona janë gjithëpërfshirëse

Regjistrimi i flamurit të Abu Dhabit

Licenca e radios

.0-6.99 m
-
-
.7.00-11.99 m
-
-
.12.00-24.00 m
-
-
.MMSI
-
-
  RENDOS TANI

RENDOS TANI

Ne jemi duke punuar në marrjen e këtij regjistrimi të flamurit në një të ardhme të afërt.

RENDOS TANI

RENDOS TANI

Ne jemi duke punuar në marrjen e këtij regjistrimi të flamurit në një të ardhme të afërt.

Dëshmi

Ne kemi klientë krenarë të besuar.

testimonila
Tim Gotti

Alicante

Bleva një varkë në Spanjë, por vendosa të shmangë koston dhe 3 muaj dokumente duke regjistruar varkën time në Poloni. Vendimi më i mirë ndonjëherë!

testimonila
Brian Newsome

San Remo

Faleminderit, për regjistrimin tuaj të shpejtë! Isha mbërthyer në një marinë në Itali dhe këta djem morën regjistrimin tim të ri në 48 orë.

testimonila
Frederico Guilbert

Nice

Shërbim pa të meta, i bërë për çmimin e deklaruar online, në periudhën kohore, dhe dokumenti i dorëzuar në kohë brenda 2-5 ditëve

testimonila
Brad Foreman

Lisbon

Shumë e rekomanduar. Ishte një komunikim shumë i shpejtë, të gjithë njerëzit me të cilët komunikoj janë të sjellshëm, profesionistë dhe specialistë në fushën e tyre.

Background
Opsionet e pagesës

Ne i pranojmë të gjitha metodat kryesore të pagesës

 • card visa
 • card mastercard
 • card american-express
 • Paypal

Çfarë dokumentesh nevojiten

 • Dëshmia e pronësisë së varkës (si p.sh. një faturë shitjeje ose një dokument i noterizuar i transferimit të pronësisë)
 • Kopje e certifikatës së ndërtuesit të varkës (nëse ka)
 • Kopje e pasaportës/ID
 • Kopja e certifikatës së matjes së varkës (nëse ka)
 • Kopje e policës së sigurimit të anijes
 • Kopje e licencës së radios së anijes
 • Kopja e numrit të shifrave të varkës (Identiteti i Shërbimit celular Detar).
 • Kopja e certifikatës së mëparshme të regjistrimit të anijes (nëse ka)

Pyetjet më të zakonshme në lidhje me regjistrimin e jahteve në Abu Dhabi

Kush mund të aplikojë për regjistrimin e anijes në Abu Dhabi?
Çfarë dokumentesh duhet të siguroj për të regjistruar varkën nën flamurin e Abu Dhabi?
A mund ta regjistroj varkën si komerciale apo bareboat?
A ka rëndësi se në cilën gjuhë është letra?
Sa shpejt mund ta regjistroj varkën time me regjistrimin në Abu Dhabi?
A do të marr dokumentin e përkohshëm përpara regjistrimit origjinal?
A disponohet një kopje letre e regjistrimit?
Për sa kohë është i mirë një regjistrim në Abu Dhabi?
A duhet të bëjmë inspektimin?
Cili flamur lejohet të valojë në një jaht me regjistrim në Abu Dhabi?
Mund të ndihmoni me regjistrimin e një ski jet?
A mund të ndihmoni në ndryshimin e pronarit në regjistrimin aktual?
Si mund ta anuloj regjistrimin tim aktual?
A mund të ndihmoni edhe për marrjen e licencës së MMSI?
A i merrni të gjitha format e pagesës?

Merrni një ofertë pa detyrime për Qyteti Abu Dhabi Sigurimi i anijeve?

Plotësoni kërkesën tonë për kuotim në internet në 5 minuta

boat-footer-banner